Woning - halfopen bebouwing in Steendorp

Woning - halfopen bebouwing in SteendorpNieuw
Print Liggingsplan
Type
Woning - halfopen bebouwing
Referentie
914016
Adres
Aragonialaan 16 - 9140 Steendorp
Vraagprijs
€ 108.600,00
Grondoppervlakte
362 m²
Omschrijving
Nieuw nog op te richten halfopen bebouwing in een zeer rustige buurt. De woning kan nog volledig volgens eigen ontwerp gebouwd worden.
Perceel voor nieuw op te richten halfopen bebouwing met een grondoppervlakte van 362 m². De nieuwbouwwoning wordt op maat gemaakt naar de wensen van de koper in samenwerking met onze architect, alle stijlen zijn mogelijk (modern, pastorij,...).  Het perceel heeft een straatbreedte van ca 10,80m, een diepte van ca 33m en de tuin is west georiënteerd. De woning mag 2 bouwlagen hebben met zadeldak, een bouwdiepte op het gelijkvloers van max 18m en op verdieping max 15m.  De vermelde prijs is voor de grondwaarde.
Downloads:
grondplannen 51.3Kb
inplanting 16.6Kb
ag 13.9Kb
zg 24.4Kb

Interesse?

Wil u meer informatie over dit vastgoed? Bel ons dan op nummer 03/775.78.41 of contacteer ons via onderstaand formulier.

Velden aangeduid met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen.

Bij het invullen van een formulier gebruiken we uw ingevulde gegevens enkel om gevolg te geven aan uw commentaar of vragen. U heeft altijd de mogelijkheid om uw gegevens die bij ons gekend zijn op te vragen, te laten bewerken of te laten verwijderen door contact op te nemen met info@tema-vastgoed.be.

Bekijk ons volledig Privacybeleid

Naar bovenkant van pagina