Woning - halfopen bebouwing in Steendorp

Woning - halfopen bebouwing in SteendorpNieuw
Print Liggingsplan
Type
Woning - halfopen bebouwing
Referentie
914016
Adres
Aragonialaan 16 - 9140 Steendorp
Vraagprijs
€ 372.085,00
Grondoppervlakte
362 m²
Omschrijving
Nieuw nog op te richten halfopen bebouwing in een zeer rustige buurt. De woning is volledig afgewerkt met alle nodige comfort: zonnepanelen, ventilatiesysteem type D,.. Het ontwerp kan nog aangepast worden volgens uw noden en wensen, alsook de afwerking kan door de kopers zelf gekozen worden volgens de voorziene budgetten in het lastenboek.
Indeling: op het gelijkvloers: de woning heeft een inpandige garage met aansluitend een ruime berging, inkomhal, apart toilet, ruime lichte living met open keuken en zicht op de tuin. De tuin is W-gericht. Op de 1ste verdieping zijn er 3 mooie slaapkamers (13 m², 14 m² en 16 m²), ingerichte badkamer. Er is een vaste trap voorzien naar de zolder die vele mogelijkheden biedt: extra slaapkamers, bureauruimte,...
Downloads:
grondplannen 51.3Kb
inplanting 16.6Kb
ag 13.9Kb
zg 24.4Kb

Interesse?

Wil u meer informatie over dit vastgoed? Bel ons dan op nummer 03/775.78.41 of contacteer ons via onderstaand formulier.

Velden aangeduid met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen.

Bij het invullen van een formulier gebruiken we uw ingevulde gegevens enkel om gevolg te geven aan uw commentaar of vragen. U heeft altijd de mogelijkheid om uw gegevens die bij ons gekend zijn op te vragen, te laten bewerken of te laten verwijderen door contact op te nemen met info@tema-vastgoed.be.

Bekijk ons volledig Privacybeleid

Naar bovenkant van pagina