Appartement in Tielrode

Appartement in TielrodeNieuw

1/13

Print Liggingsplan
Type
Appartement
Referentie
91403K
Adres
Hogenakkerstraat 3 K - 9140 Tielrode
Vraagprijs
€ 590,00
Grondoppervlakte
67 m²
Woonoppervlakte
67 m²
Omschrijving
Mooi recent en gezellig duplexappartement met ruime lichte living, 1 slaapkamer en ondergrondse parking. Zowel de keuken als de living geven uit op het (zonne)terras achteraan. Het appartement is centraal gelegen, dichtbij E17 en goed bereikbaar via het openbaar vervoer.
De indeling is als volgt: in de kelder is er een autostaanplaats voor één wagen voorzien. Op de 2de verdieping bevindt zich de ruime lichte living (35m²) met ingerichte open keuken (elektrisch kookfornuis, dampkap, koelkast, gootsteen, kasten) die uitgeeft op het terras achteraan. Aan de living grenst vooraan ook een terras. Op de 3de verdieping bevindt zich een ruime berging met plaats voor wasmachine, de ingerichte badkamer met ligbad met badwand, toilet en lavabomeubel, slaapkamer (9m²). EPC 229 kWh/m² VRIJ 01/03/2019 590 € + 20 € algemene kosten

Interesse?

Wil u meer informatie over dit vastgoed? Bel ons dan op nummer 03/775.78.41 of contacteer ons via onderstaand formulier.

Velden aangeduid met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen.

Bij het invullen van een formulier gebruiken we uw ingevulde gegevens enkel om gevolg te geven aan uw commentaar of vragen. U heeft altijd de mogelijkheid om uw gegevens die bij ons gekend zijn op te vragen, te laten bewerken of te laten verwijderen door contact op te nemen met info@tema-vastgoed.be.

Bekijk ons volledig Privacybeleid

Naar bovenkant van pagina