Appartement in Temse

Appartement in TemseNieuw

1/10

Print
Type
Appartement
Referentie
914064C
Adres
Velle 64 C - 9140 Temse
Vraagprijs
€ 690,00
Woonoppervlakte
103 m²
Omschrijving
Ruim recent en goed onderhouden appartement op de 1ste verdieping met 2 slaapkamers, terras en garage. Centraal gelegen, goede verbinding E17, N16 en vlakbij bushaltes.
De indeling is als volgt: op het gelijkvloers is er een garage, op de 1ste verdieping komt u het appartement binnen in de inkomhal, waarna u de ruime living (42m²) betreedt met aansluitend de open ingerichte keuken met alle nodige huishoudtoestellen (koelkast, elektrisch kookfornuis, dampkap, kasten, gootsteen), er is een ruime berging met cv-ketel (aardgas) en aansluiting voor de wasmachine, het toilet is apart. Verder is er een ruime ingerichte badkamer met ligbad met douchewand en een badmeubel met 2 lavabo's, 2 slaapkamers (10m² en 14m²) waarvan 1 met een terras achteraan. VRIJ 01/05/2019 EPC 106 kWh/m² 690€ incl garage en ao

Interesse?

Wil u meer informatie over dit vastgoed? Bel ons dan op nummer 03/775.78.41 of contacteer ons via onderstaand formulier.

Velden aangeduid met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen.

Bij het invullen van een formulier gebruiken we uw ingevulde gegevens enkel om gevolg te geven aan uw commentaar of vragen. U heeft altijd de mogelijkheid om uw gegevens die bij ons gekend zijn op te vragen, te laten bewerken of te laten verwijderen door contact op te nemen met info@tema-vastgoed.be.

Bekijk ons volledig Privacybeleid

Naar bovenkant van pagina