Appartement in Beveren

Appartement in BeverenNieuw

1/9

Print
Type
Appartement
Referentie
912025
Adres
Haasdonkbaan 2 bus 5 - 9120 Beveren
Vraagprijs
€ 655,00
Woonoppervlakte
119 m²
Omschrijving
Mooi ruim hoekappartement met veel lichtinval en op wandelafstand van de Grote Markt. Centraal gelegen, nabij E17 (oprit Haasdonk) en vlakbij bushaltes. Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping (lift) en heeft 2 slaapkamers en een autostaanplaats. VRIJ vanaf 15/03/2019 EPC 238 kWh/m²
De indeling is als volgt: ruime inkomhal, lichte living (34m²) met open ingerichte keuken met aanbouwtafel (koelkast, elektrisch kookfornuis, dampkap, oven, gootsteen, kasten), 2 slaapkamers (11m² en 16m²), ingerichte badkamer (ligbad, lavabo, toilet, aansluiting wasmachine). In de gemeenschappelijke delen op het gelijkvloers is een aparte privéberging en een gezamenlijke fietsenberging, er is tevens een berging voor de vuilniszakken).

Interesse?

Wil u meer informatie over dit vastgoed? Bel ons dan op nummer 03/775.78.41 of contacteer ons via onderstaand formulier.

Velden aangeduid met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen.

Bij het invullen van een formulier gebruiken we uw ingevulde gegevens enkel om gevolg te geven aan uw commentaar of vragen. U heeft altijd de mogelijkheid om uw gegevens die bij ons gekend zijn op te vragen, te laten bewerken of te laten verwijderen door contact op te nemen met info@tema-vastgoed.be.

Bekijk ons volledig Privacybeleid

Naar bovenkant van pagina