Over ons

Tema - Vastgoed

Welkom bij de firma Tema vastgoed.

Wij hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van projecten. Dit zowel in het verkavelen van gronden voor woningbouw als voor appartementsgebouwen.

Daarnaast verkopen wij ook uw bestaande woning en kunnen wij ook de verhuring ervan verzorgen.

Bij de verkoop zorgen wij voor de nodige publiciteit, het ondertekenen van de compromis, eventueel kunnen wij ook het EPC, de elektrische keuring, ed… regelen voor u. Kortom wij maken een volledig verkoopsdossier op en begeleiden u stap voor stap.

Logo BIV

Bij de verhuring bestaat onze taak erin om een geschikte huurder te zoeken en zorgen dat alle formaliteiten vervuld zijn zoals het opstellen van het huurcontract, waarborg regelen,… (wij kunnen ook zorgen voor het EPC, plaatsbeschrijving, ed…)

Als erkend vastgoedmakelaar leven wij de deontologie strikt na volgens de richtlijnen van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars).

Om professioneel te kunnen werken beschikken wij bijvoorbeeld over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een waarborg voor de derdengelden en een voortdurende bijscholing is zeker voor ons beroep van zeer groot belang.

Onze taak bestaat erin om een realistische weergave van het pand te geven waardoor mensen met een juiste verwachting de woning bezichtigen. Elk bezoek met rondleiding wordt steeds ondersteund door het deskundig advies van ons kantoor. Het kantoor is steeds telefonisch bereikbaar.

Naar bovenkant van pagina